Szélesség
Profilarány
Átmérő
Személy
Kisteher
Off-road
Nyári
Téli
Négyévszak
Márka
Defekttűrő
XL
Fogyasztás
Tapadás
Zaj
Szélesség
Profilarány
Átmérő
Szélesség
Profilarány
Átmérő
Szélesség
Profilarány
Átmérő
Csavar 
Osztókör
Átmérő
 
Kosár

A kosár üres

Gyártók

Áruház

Elöregedett téli abroncsok? Semmiképp se hanyagolja a téli gumik cseréjét!

Áruház » Blog

Ahhoz, hogy télen biztonságosan és balesetmentesen közlekedhessenek a gépjárművekkel tulajdonosaik, elengedhetetlen, hogy megtörténjen a téli gumira történő váltás. Mivel a gumiabroncsok számos tényezőnek vannak kitéve az évszakban, bizonyos idő után képtelenek lesznek betölteni rendeltetésszerű szerepüket, ezért a tulajdonosoknak a téli gumi csere mellett kell dönteniük.

7 fok alatt időszerű a téli gumi csere

Áruház » Blog

7 fok alatt időszerű a téli gumi csereA gumiabroncs gyártók folyamatosan igyekeznek jobbnál-jobb gumikat piacra dobni. Mindig érkezik valami újdonság, ami az előzőnél jobb, biztonságosabb, sokoldalúbb. Egy valamit azonban még nem sikerült egyik gumiabroncs márkának sem kiviteleznie. Nincs olyan gumiabroncs, ami képes a nyári gumik és a téli gumik egyedi tulajdonságait egyszerre ötvözni magában. Ezért még mindig elkerülhetetlen a téli gumi csere.

Csapadékos idő, hajnali fagyok: cseréltesse le téli gumiját még időben!

Áruház » Blog

Csapadékos idő, hajnali fagyok: cseréltesse le téli gumiját még időben! Most már egyre gyakrabban esik az eső és a hajnali fagyok is egy-egy nap erejéig bejelentkeznek, ezek az időjárási tényezők pedig mind arra utalnak, hogy itt az ideje felkészülniük az autósoknak az elkövetkezendő téli időszakra. Ilyenkor minden gépjármű tulajdonos kivétel nélkül tudja, hogy mi a legfontosabb teendője, ez pedig a téli gumira történő váltás. Ebben az esetben elengedhetetlen, hogy ellenőrzésre kerüljön a meglévő gumiabroncs, ugyanis, ha nincsen megfelelő állapotban, sürgősen gondoskodni kell a téli gumi cseréjéről.

Ha időben gondoskodik a téli gumi cseréről, jobban jár!

Áruház » Blog

Mindig akad valami elintéznivalója, ami miatt be vannak táblázva a napjai? Munka, család között egyensúlyoz? A sikeres mindennapokhoz kell egy jól beosztott napirend és nem árt egy megbízható autó sem. Gondoskodjon már előre az elintézendő teendőkről, hogy később ne kelljen kapkodni! A téli gumi csere talán még messzinek tűnik, de nem kell sok idő hozzá, és máris itt van!

Mire figyeljen alufelni vásárláskor?

Áruház » Blog

Mire figyeljen alufelni vásárláskor? Az alufelni beszerzése nem tartozik az egyszerű feladatok közé azoknak, akik ezzel kapcsolatban még csak most bonyolítják le első vásárlásukat. Szerencsére, egy kis tájékozódással senkinek sem adódhat problémája, ha szeretne alufelnit vásárolni. Ebben szeretnénk most segíteni!

Néhány tanács mezőgazdasági gumiabroncsok vásárlásához

Áruház » Blog

A mezőgazdasági gépek többek között öntözéshez, szántáshoz, trágyázáshoz, betakarításhoz alkalmas gépek, amiket megbízható és megfelelő mezőgazdasági gumiabroncsok nélkül nem lehet rendeltetésszerűen használni.

Mire figyeljen tehergumi vásárlásakor?

Áruház » Blog

A tehergumi rendkívül fontos szerepet tölt be a több tonnás gépjárművek esetében, azonban ahhoz, hogy ez teljesüljön, és valóban lehessen számítani az ilyen típusú abroncsokra, körültekintőnek kell lenni a megvásárlásukkor.

Milyen legyen az alufelni?

Áruház » Blog

Milyen legyen az alufelni?Egy alufelninek kettős szerep jut az autóalkatrészek között, hiszen nemcsak a gumiabroncsot látja el védelemmel, de még dekoratívabbá, egyedibbé is teheti azt. A felnik szerepe, hogy stabilitást adjanak a kerekeknek, a gumiabroncsokat megtámasszák, hogy minden pozícióban meglegyen a kívánt kiállásuk. A felni kiválasztását meghatározza az autó típusa, a gumik átmérője, szélessége, a felfogatást biztosító csavarok osztóköre, száma, az agyátmérő és az ET szám.

Hogyan választhatja ki a legideálisabb nyári gumit?

Áruház » Blog

Hogyan választhatja ki a legideálisabb nyári gumit?Mivel itt a tavasz, az autók kapcsán újra aktualitást élvezhetnek a nyári gumik, azonban évről évre a gépjármű tulajdonosok számára egyre nagyobb fejtörést okoznak, ugyanis a gazdag választékból igazi kihívást jelent kiválasztani az ideális nyári gumit. Ha Ön is hasonló helyzetben van és nem tudja, hogy melyik nyári gumival járna jól, ne bonyolítsa túl a választást, hiszen a döntést ennél jóval egyszerűbben is meg lehet hozni!

ContiSafe3 szolgáltatás

Áruház » Akciók

Vásároljon egy garnitúra (4 db) Continental csoport által forgalmazott személygépjármű-abroncsot** otthona kényelméből online.

**2018. március 19-től vásárolt Continental, Barum, Uniroyal, General Tire, Semperit márkájú személygépjármű- és kistehergépjármű-abroncsok

Nyári gumiból is legyen magas minőségű a kisteherautó abroncs!

Áruház » Blog

Nyári gumiból is legyen magas minőségű a kisteherautó abroncs!A télnek is vége szakad egyszer, méghozzá nem is olyan sokára. Közeleg a tavasz, a napsütéses jó idő, amikor a mínuszoknak befellegzett, az utakról pedig eltűnik a jeges hóréteg. Ez azt jelenti, hogy a téli gumikat pihenni küldhetjük, helyettük pedig felszerelhetjük az évszaknak megfelelő nyári gumikat.

Autógumi vásárlás okosan

Áruház » Blog

Autógumi vásárlás okosanAutógumit vásárolni első látásra sem egyszerű dolog. Honnan tudhatja, hogy olyat szerez be, ami kedvez az autónak, amivel Ön is könnyen boldogul? Segítünk Önnek eligazodni, hogy néhány fontos szempont mentén Ön is magabiztosan válasszon autógumit!

Minőségi kisteher abroncs: a hosszútávú befektetés

Áruház » Blog

Minőségi kisteher abroncs: a hosszútávú befektetésAmikor gumivásárlás előtt áll az ember, újra és újra hajlamos arra gondolni, hogy a minőségi gumiabroncs túl drága, és inkább az olcsó változatok között érdemes böngészni. Erre az első gondolatra azonban nem érdemes hallgatni!

Autógumi webáruház: a legjobbat adjuk autójához!

Áruház » Blog

Autógumi webáruház: a legjobbat adjuk autójához!A részletekre minden téren érdemes nagy hangsúlyt fektetni, és nincs ez másképp az autók esetében sem. Amikor valamiből megelégszünk egy silányabb kategóriával azt előbb-utóbb meg fogjuk bánni, hiszen végül kiderül, hogy nem váltja be a hozzá fűzött reményeket.

Elérkezett a téli gumi időszak! Miért fontos a váltás?

Áruház » Blog

Elérkezett a téli gumi időszak! Miért fontos a váltás?Mivel már az éjszakai és a hajnali hőmérséklet bőven hét oC alá zuhant, az autószerelő műhelyek és gumisok igen zsúfoltak, hiszen elérkezett a téli gumi időszaka. Ennek ellenére több autótulajdonos inkább a végsőkig vár, pedig a halogatás rendkívül kockázatos helyzeteket teremthet!