Szélesség
Profilarány
Átmérő
Személy
Kisteher
Off-road
Nyári
Téli
Négyévszak
Márka
Defekttűrő
XL
Fogyasztás
Tapadás
Zaj
Szélesség
Profilarány
Átmérő
Szélesség
Profilarány
Átmérő
Szélesség
Profilarány
Átmérő
Csavar 
Osztókör
Átmérő
 
Kosár

A kosár üres

Gyártók

Blog

Nyári gumiból is legyen magas minőségű a kisteherautó abroncs!

Áruház » Blog

Nyári gumiból is legyen magas minőségű a kisteherautó abroncs!A télnek is vége szakad egyszer, méghozzá nem is olyan sokára. Közeleg a tavasz, a napsütéses jó idő, amikor a mínuszoknak befellegzett, az utakról pedig eltűnik a jeges hóréteg. Ez azt jelenti, hogy a téli gumikat pihenni küldhetjük, helyettük pedig felszerelhetjük az évszaknak megfelelő nyári gumikat.

Autógumi vásárlás okosan

Áruház » Blog

Autógumi vásárlás okosanAutógumit vásárolni első látásra sem egyszerű dolog. Honnan tudhatja, hogy olyat szerez be, ami kedvez az autónak, amivel Ön is könnyen boldogul? Segítünk Önnek eligazodni, hogy néhány fontos szempont mentén Ön is magabiztosan válasszon autógumit!

Minőségi kisteher abroncs: a hosszútávú befektetés

Áruház » Blog

Minőségi kisteher abroncs: a hosszútávú befektetésAmikor gumivásárlás előtt áll az ember, újra és újra hajlamos arra gondolni, hogy a minőségi gumiabroncs túl drága, és inkább az olcsó változatok között érdemes böngészni. Erre az első gondolatra azonban nem érdemes hallgatni!

Autógumi webáruház: a legjobbat adjuk autójához!

Áruház » Blog

Autógumi webáruház: a legjobbat adjuk autójához!A részletekre minden téren érdemes nagy hangsúlyt fektetni, és nincs ez másképp az autók esetében sem. Amikor valamiből megelégszünk egy silányabb kategóriával azt előbb-utóbb meg fogjuk bánni, hiszen végül kiderül, hogy nem váltja be a hozzá fűzött reményeket.

Elérkezett a téli gumi időszak! Miért fontos a váltás?

Áruház » Blog

Elérkezett a téli gumi időszak! Miért fontos a váltás?Mivel már az éjszakai és a hajnali hőmérséklet bőven hét oC alá zuhant, az autószerelő műhelyek és gumisok igen zsúfoltak, hiszen elérkezett a téli gumi időszaka. Ennek ellenére több autótulajdonos inkább a végsőkig vár, pedig a halogatás rendkívül kockázatos helyzeteket teremthet!