Szélesség
Profilarány
Átmérő
Személy
Kisteher
Off-road
Nyári
Téli
Négyévszak
Márka
Defekttűrő
XL
Fogyasztás
Tapadás
Zaj
 
Kosár

A kosár üres

Gyártók

Autógumi vásárlás okosan

Autógumi vásárlás okosanAutógumit vásárolni első látásra sem egyszerű dolog. Honnan tudhatja, hogy olyat szerez be, ami kedvez az autónak, amivel Ön is könnyen boldogul? Segítünk Önnek eligazodni, hogy néhány fontos szempont mentén Ön is magabiztosan válasszon autógumit!

Jó tudni, hogy az azonos tengelyen lévő abroncsoknak meg kell egyezniük egymással, tehát azonos márkát, kategóriát, méretet válasszunk, de a sebesség kategóriának és a teherbíró képességnek is azonosnak kell lennie.

Az sem mindegy, hogy mikor vásárol új autógumikat. A legfontosabb kritérium a kopás ellenőrzése, ha ez eléri a kritikus határt, akkor új abroncsokra van szükség. A személyautó gumik 1,6 mm, a teherautó gumik 3 mm profilmélységig használhatóak biztonsággal.

A kerékméret lehet pár számmal nagyobb, de kisebb már nem, a keréktárcsa miatt. Sebességkód tekintetében pont fordítva áll a helyzet, magasabb értékkel rendelkezőt fel lehet szerelni, de kisebbet nem ajánlott, kivéve a téli guminál, de itt ehhez kell igazítani az utazási sebességet is.

Keressen minket bizalommal, és vásárolja meg az új autógumikat webáruházunkból!