Szélesség
Profilarány
Átmérő
Személy
Kisteher
Off-road
Nyári
Téli
Négyévszak
Márka
Defekttűrő
XL
Fogyasztás
Tapadás
Zaj
 
Kosár

A kosár üres

Gyártók

Milyen legyen az alufelni?

Milyen legyen az alufelni?Egy alufelninek kettős szerep jut az autóalkatrészek között, hiszen nemcsak a gumiabroncsot látja el védelemmel, de még dekoratívabbá, egyedibbé is teheti azt. A felnik szerepe, hogy stabilitást adjanak a kerekeknek, a gumiabroncsokat megtámasszák, hogy minden pozícióban meglegyen a kívánt kiállásuk. A felni kiválasztását meghatározza az autó típusa, a gumik átmérője, szélessége, a felfogatást biztosító csavarok osztóköre, száma, az agyátmérő és az ET szám.

A felni készülhet alumíniumból, de léteznek acél felnik is. A vélemények megoszlanak arról, hogy melyik a jobb és a kifizetődőbb választás. Az alufelnikről túlzás nélkül elmondható, hogy azoknak kedveznek, akik a dekoratívabb és mutatósabb megoldásokat részesítik előnyben. Könnyebb lenne egy alufelni az acél társaival szemben? Sokan hiszik, hogy így van, de ez egy tévhit, így ebből a szempontból felesleges különbséget tenni a felnik között.

Amennyiben szeretne igazán kiváló minőségű alufelniket vásárolni, keressen minket bizalommal, és rendeljen webáruházunkból!