Szélesség
Profilarány
Átmérő
Személy
Kisteher
Off-road
Nyári
Téli
Négyévszak
Márka
Defekttűrő
XL
Fogyasztás
Tapadás
Zaj
 
Kosár

A kosár üres

Gyártók

Mire figyeljen alufelni vásárláskor?

Mire figyeljen alufelni vásárláskor? Az alufelni beszerzése nem tartozik az egyszerű feladatok közé azoknak, akik ezzel kapcsolatban még csak most bonyolítják le első vásárlásukat. Szerencsére, egy kis tájékozódással senkinek sem adódhat problémája, ha szeretne alufelnit vásárolni. Ebben szeretnénk most segíteni!

Az első és legfontosabb az alufelni vásárlásakor, hogy vegye figyelembea termék ET számát, átmérőjét és szélességét, úgy, hogy illeszkedjen a gumiabroncsaihoz. Például növekvő ET szám esetében az alufelni szinte rámegy a tengelyre, vagyis, ha a termék mélysége túl nagy, a kerék hozzáérhet a féktárcsához vagy a lengéscsillapítóhoz, ez pedig nem túl előnyös állapotot teremthet.

Ha sikeres üzletet szeretne kötni, és időt, energiát spórolna az alufelni vásárlásakor, ne a márkanév és a gyártási hely alapján válasszon, mivel ezek nem jelentenek semmit. Inkább a termék speciális jellemzőit vegye figyelembe, így biztos lehet benne, hogy nem téved a kiválasztott alufelnivel kapcsolatban.

Nézzen körül nálunk, és amennyiben további információkra van szüksége az alufelni vásárláshoz, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!