Szélesség
Profilarány
Átmérő
Személy
Kisteher
Off-road
Nyári
Téli
Négyévszak
Márka
Defekttűrő
XL
Fogyasztás
Tapadás
Zaj
 
Kosár

A kosár üres

Gyártók

Ha időben gondoskodik a téli gumi cseréről, jobban jár!

Mindig akad valami elintéznivalója, ami miatt be vannak táblázva a napjai? Munka, család között egyensúlyoz? A sikeres mindennapokhoz kell egy jól beosztott napirend és nem árt egy megbízható autó sem. Gondoskodjon már előre az elintézendő teendőkről, hogy később ne kelljen kapkodni! A téli gumi csere talán még messzinek tűnik, de nem kell sok idő hozzá, és máris itt van!

Érdemes előre gondolkodni, és akár már most beszerezni az új gumikat, így a téli gumi csere is gond nélkül, időben kivitelezhető majd, akkor is, ha hirtelen fordul hidegebbre az időjárás. Segítünk, hogy a téli gumi csere csak egy jól beütemezett rutin művelet legyen, ne pedig egy időigényes feladat, ami felborítja a napját.

Bátran nézzen körül webáruházunkban, és válogasson kiváló téli gumijaink közül! Nagy választék, kedvező árak és a legnagyobb márkák termékei várják. Ha nálunk vásárol, Barum, Hankook, Apollo, Firestone, Michelin, Bridgestone és még sok más megbízható márka téli gumijaira cserélheti a nyári abroncsokat. Vegye komolyan a téli gumi cserét, és készüljön fel rá időben velünk!