Szélesség
Profilarány
Átmérő
Személy
Kisteher
Off-road
Nyári
Téli
Négyévszak
Márka
Defekttűrő
XL
Fogyasztás
Tapadás
Zaj
 
Kosár

A kosár üres

Gyártók

Elöregedett téli abroncsok? Semmiképp se hanyagolja a téli gumik cseréjét!

Ahhoz, hogy télen biztonságosan és balesetmentesen közlekedhessenek a gépjárművekkel tulajdonosaik, elengedhetetlen, hogy megtörténjen a téli gumira történő váltás. Mivel a gumiabroncsok számos tényezőnek vannak kitéve az évszakban, bizonyos idő után képtelenek lesznek betölteni rendeltetésszerű szerepüket, ezért a tulajdonosoknak a téli gumi csere mellett kell dönteniük.

Ahhoz, hogy télen biztonságosan és balesetmentesen közlekedhessenek a gépjárművekkel tulajdonosaik, elengedhetetlen, hogy megtörténjen a téli gumira történő váltás. Mivel a gumiabroncsok számos tényezőnek vannak kitéve az évszakban, bizonyos idő után képtelenek lesznek betölteni rendeltetésszerű szerepüket, ezért a tulajdonosoknak a téli gumi csere mellett kell dönteniük. Ha Ön is azt tapasztalja, hogy téli gumijai nem úgy tapadnak, mint korábban, semmiképp se hanyagolja el a cserét!

A téli gumi csere nemcsak az Ön biztonságát szolgálja, hanem utastársaiét is. Elöregedett abroncsokkal kisebb-nagyobb közúti baleseteket kockáztathat, amiket csak úgy lehet megakadályozni ilyenkor, ha megfelelő állapotú téli gumikkal utazik nap, mint nap. Jól tapadó téli gumival komfortos és biztonságos lesz az autózás a leghidegebb hónapokban is!

Fordítson Ön is figyelmet téli gumi cserére! Ha a cseréhez megfelelő abroncsot keres, vásároljon kínálatunkból! Amennyiben kérdései lennének a beszerzés előtt a termékekkel kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!