Szélesség
Profilarány
Átmérő
Személy
Kisteher
Off-road
Nyári
Téli
Négyévszak
Márka
Defekttűrő
XL
Fogyasztás
Tapadás
Zaj
 
Kosár

A kosár üres

Gyártók

Az alufelni nem csak dísz!

Az alufelnit nem szabad összekeverni a dísztárcsával. Mind a kettőnek van ugyan dekorációs funkciója, de nem mindegyik feladata merül ki csupán abban, hogy jól mutat az abroncson.

Az alufelni a futómű egyik alapvető eleme, még ha nem is tűnik olyan fontosnak a szerepe, mint például a lengéscsillapítóé, mégis hatással van arra, hogy milyen a vezetési élmény. Az alufelni nagysága, szélessége meghatározó. Érdemes kisebb átmérőjű alufelnit és ballonosabb gumikat felrakatni az autóra, ha azt szeretnénk, hogy a vezetés simább legyen. Az ilyen alufelnikkel felszerelt autó szinte siklik az aszfalton, jobban veszi a döccenőket, ami kíméli az alkatrészeket is. Fogyasztás szempontjából is takarékosabb, nem beszélve a jármű élettartamáról.

 

Forduljon hozzánk bizalommal, és vásároljon termékeink közül alufelnit, amivel felszerelheti az autóját, és kihozhatja annak teljesítményét! A honlapunkon található elérhetőségeink egyikén szívesen válaszolunk kérdéseire termékeinkkel, szolgáltatásainkkal kapcsolatban!